Perfect - nowa marka na rynku systemów kominowych
Szanowni Państwo, Mamy przyjemność przedstawić Państwu firmę Perfect Systemy Kominowe. Perfect – jako oddzielna marka powstała w lutym 2015r.
2015-08-17, 07:20

Szanowni Państwo,

Mamy przyjemność przedstawić Państwu firmę Perfect Systemy Kominowe.

Perfect – jako oddzielna marka powstała w lutym 2015r. Właścicielem marki Perfect jest spółka Nowabud OSB, która prowadzi sprzedaż materiałów budowlanych. Doświadczenie i pozycja rynkowa Nowabud OSB sp. z o.o. wzmocniona długoletnią wiedzą fachowców związanych z rynkiem systemów kominowych w Polsce, zaowocowały wypracowaniem wyjątkowej oferty, która jest prezentowana klientom. Ambicją Perfect jest aby oferowane produkty, na tle innych dostawców, wyróżniały się jakością oraz kompletnością. Zapewnienie najlepszego serwisu sprzedażowego w Polsce jest kolejną z podstaw działalności marki Perfect Systemy Kominowe.

Począwszy o kwietnia 2015r. marka Perfect, z sukcesami buduje swoją pozycję rynkową. Mimo konkurencyjnego rynku, kominy Perfect poszerzają grono swoich klientów, a marka Perfect stała się rozpoznawalną w branży systemów kominowych. Równolegle do działań budowania rynku odbiorców, firma prowadzi prace nad rozwojem produktu i wdrażaniem rzeczywistych innowacji w obrębie systemów kominowych. Przewagi technologiczne pozytywnie wpływają na umacnianie pozycji rynkowej Perfect.

Perfect Systemy Kominowe posiada znakomitą kadrę menedżerską, która potrafi łączyć efektywność z kreatywnością. Firma korzysta z najnowszych technologii oraz pionierskich kanałów komunikacji będąc liderem w tym zakresie.

Łukasz Maćkowiak
prezes